Ja niestety na dłuższe komiksy przeniosłem zły nawyk z gier czy książek i obecnie mam porozpoczynanych za dużo pozycji. W miarę w kolejności, od tych które planuje kończyć w pierwszej kolejności:
- Żywa Stal - drugie czytanie, przy pierwszym doszedłem do 75-80% ale zbyt długa przerwa, jak i jakość tego komiksu sprawiły, że czytam od nowa
- Wilq 30 - fajnie, że w tym numerze postawiono na dłuższą historię, ale przez to krótszą przeczytałem, a dłuższa czeka na swój czas. Do tego w 28 czy 29 mam tez coś niedoczytane.
- Animal Man Omnibus - ostatnio przeczytałem nawet ciurkiem 4 zeszyty, bo leżało rozpoczęte ze 3 miesiące. Coraz bardziej mi się podoba i jako, że już jestem za połową planuje w najbliższym czasie skończyć.
- Ascender t. 1 - czekam na wymianę na egzemplarz bez portugalskich dymków
- Historie Prawdopodobne - wyrywkowo (bardziej te krótkie) przeczytałem, czeka na doczytanie reszty
- Top 10 Smax - przeczytane 2 historie pisane przez Moore'a. Trzecią niepisaną przez niego kiedyś muszę doczytać.
- Do Adolfów t. 1 - Kapitan Kloss Omnibus - przeczytany 1 zeszyt, ale czyta się szybko i to dla mnie nowość więc planuję czytać co jakiś czas po zeszycie-dwa
- Władcy Chmielu t. 1 - przeczytane 3/4. Czekałem z ostatnim albumem na zakup "dwójki". Jako, że już jest to niedługo się za to dalej zabiorę.
- Ciemności Smalandii - rozpoczęte dość dawno temu, fajne, ale jakoś zawsze coś innego wskoczy
- Codzienna walka - został ostatni album. Ale to jest tak dobre, że sobie ustaliłem, że czytam po jednym rocznie, więc pewnie teraz w wakacje skończę
- Opowieści z Hrabstwa Essex, Doom Patrol 3 - rozpoczęte tak dawno temu, że będzie musiała być ponowna lektura od początku.
-
Wieczny Batman 2 - zmęczyłem jedynkę - bardzo rozciągając lekturę w czasie. Bełkot w większości plus często cienkie rysunki. Jednie zeszyt Beltrama był na plus. Za dwójkę nie mogę się wziąć od 2 lat
A to mi blokuje lekturę końcówki runu z N52, Batmana Kinga i Metale. Chyba oleję i zacznę czytać od razu Kinga. Może jeszcze końcówkę Snydera.
Pewnie jeszcze o czymś zapomniałem.
Gdzie się da staram czytać na jedno posiedzenie/weekend i trochę ostatnio przeczytałem też całych albumów, no ale te już nie pasują pod tytuł wątku