Autor Wątek: Hachette  (Przeczytany 388525 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jaxx

Odp: Hachette
« Odpowiedź #105 dnia: Pn, 11 Marzec 2019, 08:36:20 »
Ha, a wypatrywałem tej kolekcji jak pustynny wędrowiec oazy :) Jej obecność była bardziej niż pewna, pytanie było tylko kiedy. Dobrze, że już teraz w UK, a nie za parę lat, to może u nas będzie w przyszłym roku.

JanT

• Gość
« Odpowiedź #106 dnia: Pn, 11 Marzec 2019, 08:43:20 »
Nie wiadomo też czy Hachette będzie chciało mieć 3 kolekcje Marvela? SBM się kończy najwcześniej za półtora roku a jeszcze jest ten Deadpool.
« Ostatnia zmiana: Pn, 11 Marzec 2019, 08:45:08 wysłana przez JanT »

Online eridraven

« Odpowiedź #107 dnia: Pn, 11 Marzec 2019, 09:02:46 »
A niech zawalą nasz rynek dobrymi kolekcjami. Zawsze jest to dodatkowy wybór a tomy pokażmy wydawcom co jest dla nas najlepsze a nie oni mam. Dla mnie X-Men jest najlepszym wyborem. Spidey może być a Deadpool to już zmęczenie materiału. Egmont i tak już zawalił nasz rynek jego przygodami.
Komiks to tylko hobby

Piszę sobie na blogu: Comixxy

Offline Gazza

« Odpowiedź #108 dnia: Pn, 11 Marzec 2019, 09:11:20 »
Mogłaby to być druga kolekcja (po Savage Sword of Conan), którą bym brał bez wahania. Jeśli jeszcze poszliby runami - to już TOTAL!! I znów kolekcje wydymałyby Egmont... :)

Offline xanar

« Odpowiedź #109 dnia: Pn, 11 Marzec 2019, 09:15:05 »
Przecież jak będzie miała wchodzić ta kolekcja, to na pewno Egmont wyda X-men'ów wcześniej  ;D
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Mateusz

« Odpowiedź #110 dnia: Pn, 11 Marzec 2019, 10:11:26 »
Nie wiadomo też ile ta kolekcja ma mieć tomów ale obstawiam z 80 co najmniej.

Jest zapowiedziana na 80. Tutaj FAQ: https://www.xmenessentialcollection.com/faqs/
Zapraszamy na https://Filmozercy.com - serwis z najnowszymi newsami ze świata kina oraz ciekawymi filmowymi i komiksowymi artykułami

JanT

• Gość
« Odpowiedź #111 dnia: Pn, 11 Marzec 2019, 10:15:20 »
Jak to znalazłeś? :)

Offline Mateusz

« Odpowiedź #112 dnia: Pn, 11 Marzec 2019, 10:17:29 »
Link do FAQ jest na dole podstrony: https://www.xmenessentialcollection.com/how-it-works/
Zapraszamy na https://Filmozercy.com - serwis z najnowszymi newsami ze świata kina oraz ciekawymi filmowymi i komiksowymi artykułami

Offline Nawimar III

« Odpowiedź #113 dnia: Pn, 11 Marzec 2019, 10:57:27 »
Spodziewałem się tej kolekcji, tyle że najwcześniej u schyłku przyszłego roku. A tu taka niespodzianka! Teraz czuję to samo drganie niecierpliwości co w styczniu 1992 r. gdy na stronach klubowych "Spider-Mana" Arek napisał "(...) X-Men to pewniak (...)", a potem, przez kolejne cztery miesiące napięcie oczekiwania już tylko wzrastało. Teraz pewnie przyjdzie nam jeszcze dłużej poczekać (o i le rzecz jasna ta inicjatywa nie podzieli losu kolekcji Avengers) ale i tak się cieszę. Tak jak już było to wyżej wspominane pewnie dadzą to po zakończeniu "czerwonej" kolekcji.

Offline Antari

« Odpowiedź #114 dnia: Pn, 11 Marzec 2019, 11:48:10 »
Jeżeli Egmont nie planuje wydać tego materiału, to fajnie jakby taka kolekcja się u nas pojawiła. Brałbym.

Offline stachel

« Odpowiedź #115 dnia: Pn, 11 Marzec 2019, 12:07:54 »
Kolekcja X-Menów to nie dla mnie raczej, ale Pajączka albo Deadpoola to chętnie bym przygarnął. Tylko byłoby miło gdyby zminimalizowali liczbę zduplikowanych zeszytów z ostatnimi wydaniami Egmontu czy Muchy.

Offline Marvelek

« Odpowiedź #116 dnia: Pn, 11 Marzec 2019, 12:13:37 »
Kolekcja X-Menów to nie dla mnie raczej, ale Pajączka albo Deadpoola to chętnie bym przygarnął. Tylko byłoby miło gdyby zminimalizowali liczbę zduplikowanych zeszytów z ostatnimi wydaniami Egmontu czy Muchy.

Mutanci też kompletnie nie dla mnie. Jedyne co przeczytałem to dawno temu "Weselne dzwony" od TM-Semic i oczywiście to co wyszło w kolekcji. Kiedyś dostałem nawet od znajomego wszystkie numery X-Men z czasów Semica. Przygarnąłem, bo on chciał je wyrzucić na śmieci, ale jakoś od lat nie mam motywacji aby zabrać się za lekturę. Tak czy inaczej w temacie X-Men możecie podrzucić coś wartego przeczytania z semicowych czasów a nuż może polubię mutantów.

JanT

• Gość
« Odpowiedź #117 dnia: Pn, 11 Marzec 2019, 12:33:05 »
Od "kolegi" wyspiarza z FB:

Czyli test już cały i jeśli się udał to start pewnie pod film :) W piątym tomie New-X-Men Morrisona.

Offline U.F.O

« Odpowiedź #118 dnia: Pn, 11 Marzec 2019, 12:56:35 »
Na tym pierwszym foto, gruby ten komiks się wydaje, wiadomo ile one maja stron ?

JanT

• Gość
« Odpowiedź #119 dnia: Pn, 11 Marzec 2019, 12:59:11 »
Grubszy papier :) Typowe tomy jak WKKM czy SBM (nawet kilka się powtórzy) Ten ma 7 zeszytów to gdzieś ze 176 stron.