0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Bo co z tego, że Studio Lain wydaje tego Dredda, z którym chciałbym się może zapoznać, skoro nie może zapewnić ceny egmontowej, bo nie ma takiego zaplecza, czy mocy produkcyjnych.
Tak jak "Wielka Literatura w Komiksie" Jakby miał być Dredd to już by go dawno testowali. Niedługo będzie co innego
Wiem dobrze o jakie kolekcje ci chodziło ale Dredda już można stawiać obok "Literatury"
Tylko, że Dredda można też stawiać obok superhero
Dredda u nas nie będzie. Ciągle pojawiają się nowe kolekcje i będą czerpać z tych z większym potencjałem. Dredd ma malutki potencjał u nas i dystrybucja jaką ma obecnie od Ongrysa i SL jest w zupełności wystarczająca jak dla niego.
?? Czy ty kiedykolwiek czytałeś Dredda? To że miał crossover z Batmanem i Lobo nie znaczy, że to jest SH.
By uświadomić Ci jaka jest różnica spójrz na wyniki Box Office filmów - Dredd mimo bycia świetnym filmem, lepszym od wszystkich Transformersów razem wziętych to zarobił na całym świecie 35 milionów dolarów. Transformersi zarabiają ponad miliard. Teraz już rozumiesz?
To chyba jakieś inne forum czytałem, bo tutaj większość była pewna, że wypali, w tym i ja. I H będzie wydawało kolejne kolekcje, tyle, że nie Dredda.
Czytaj ze zrozumieniem moje posty. Nie napisałem, że Dredd to superhero tylko, że można stawiać Dredda obok superhero.
Z Conanem było podobnie, że nie wyjdzie z fazy testu...