Jeszcze jedno co rzuca mi się w oczy. Reklama wyświetlająca się na forum sugeruje, że wersja limitowana jest w większym formacie, tymczasem wcale tak nie jest. A co jeszcze ciekawsze jest obecnie tańsza od wersji regularnej.
Dokładnie tak, na to samo zwróciłem wczoraj uwagę ale nigdzie nie było podane jaki jest format więc nie poruszałem tematu, ani na fb ani na stronie sklepu nie było o tym informacji.
Niby masz racje, ale ten tytuł to nie Mignola, ani nie kolejna perełka od Studia Lain. Ta pozycja ma po prostu inną grupę docelową. Poza tym Elemental nie umie z tego co zauważyłem zrobić odpowiedniej otoczki żeby to rozkręcić.
Przynajmniej na razie.
Jeśli produkt jest intrygujący, to żadna otoczka nie jest potrzebna. Bo co takiego zrobiło Studio Lain czy Kboom? Info na forum/forach, post na fb i dalej ludzie sami wrzucają na grupy komiksowe. Wieść się niesie i tyle. Kwestia czy produkt "chwyci" publikę czy nie. W tym wypadku na dobrą sprawę mamy tylko inny kolor tła i dwie trzy rzeczy rozmieszczone w innych miejscach.
@kas 1, tak wyglądają prezentację na baerach i chyba nikt nie odczyta tego w ten sposób.
Mnie też to wczoraj zmyliło
Uważam, że zdjęcie jest mylące bo perspektywa nie tłumaczy aż takiej różnicy.