Pisali mi to samo. Załączałem im zdjęcia i informowałem o co chodzi. Pewnie prześlą Ci ponownie wadliwy egzemplarz. Pisałem z chlopaczkiem o imieniu Roland.
skąd się biorą takie błędy? w oryginale jest naspamowane reklamami i ciężko policzyć w pamięci jak należy ustawić strony, żeby rozkładówka zajmowała strony obok siebie? w zeszytach pewnie tak było, ale w trejdach albo omniakach raczej wątpie.
@wayne_collector - pozwolę sobie użyć Twoich zdjęć i im odesłać, jako że dobrze obrazują sytuację. Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko.
Czy ktoś pracujący w korpo mógłby mi wytłumaczyć czemu po takich błędach, zresztą nie pierwszych, nie wprowadzą jakichś korekt w procesie sprawdzania finalnego produktu przed wypuszczeniem na rynek?
Ten tom to jest składak paru wydań oryginalnych i został u nas połączony w jeden. Zapewne łącząc je w jeden tom gdzieś się rozjechały strony i efektem tego właśnie są te błędy. Te 5 tomów Straczynskiego to są wydania 1:1 względem oryginalnych - tak łatwiej przenieść coś, skoro materiał jest gotowy i nie trzeba w nim nic dłubać, łączyć itp.