Tam są jakieś większe eventy wychodzące poza Daredevilową część? Shadowland jest cały w tych tomach, czy w WKKM jest coś więcej?
W tomie 7 Daredevil Nieustraszony masz kompletną mini serię Shadowland #1-5 (to co było w WKKM) oraz Dark Reign: The List – Daredevil, Daredevil #501-512, Shadowland: After the Fall i Daredevil: Reborn #1-4, czyli wszystko to co prowadzi do Shadowland, tie-iny do Shadowland, oraz aftermatch Shadowland (czego już w WKKM nie było). Jest to kompletny run Andiego Diggle'a.
Innych eventów nie ma.
Dopiero teraz w runie Zdarskiego będzie Devil's Reign, który rzeczywiście może wyjść jako oddzielna seria/tom tak jak wcześniej pisał @Kvothe, a nie jak ja przewidywałem, ponieważ pani Alicja w filmiku mówi o wydaniach 2w1 a nie 3w1.
Czyli też może być taka opcja jak poniżej w porównaniu do tej którą przedstawiałem wcześniej:
tom 1 - Daredevil (vol. 6) #1–15 (tpb vol. 1 + 2 + 3)
tom 2 - Daredevil (vol. 6) #16–25, Daredevil Annual (2020) (tpb vol. 4 + 5)
tom 3 - Daredevil (vol. 6) #26–36 (tpb vol. 6 + 7)
event - Devil's Reign #1-6, Devil's Reign Omega (2022) (Devil's Reign tpb)
tom 4 - Daredevil (vol. 7) #1–14 (tpb vol. 1 +2 +3)
tyko że w takiej sytuacji pominięta zostanie mini seria Daredevil: Woman Without Fear #1–3 (czyli znowu czegoś braknie jak w przypadku runu Soule'a), chyba że dołożą ją do tomu z Devil's Reign.
Mógłby ktoś obeznany w temacie podac jak po kolei czytac Daredevila? Chyba ze gdzieś jest już jakaś grafika to prośba o wskazanie. Chodzi mi o tytuły wydane u nas w kraju
Grafika się tworzy. @nori pewnie niedługo skończy (no chyba że zaczął od innej którą też ma rozgrzebaną), będzie na niej więcej komiksów związanych z DD niż te które podałem powyżej.