@michał81 @zerodwatrzy @marek14 Dziękuję panowie za relację o frankofonach bez was byłaby bieda w tym obszarze.
Muszę powiedzieć że emefka i inne targi fanami i blogerami stoją i chwała im za to. W poprzednich latach nawet nie zwróciłem uwagi na fakt że te relacje nawet jeśli nie oglądałem live a później w wolnej chwili gdzieś obejrzałem były sprezentowane przez zajawkowiczów. Egmont kompletnie nie ogarnia tematu, a to powinna być dla nich po prostu jedna z kolejnych rzeczy do odchaczenia na checkliście spraw do załatwienia na targach. Mało tam profesjonalizmu jeśli idzie o kontakt z klientami, ale to samo było i ze stroną/sklepem i z obecnością w socialach. Oczywiście mogliby też organizatorzy emefki jakąś relację zorganizować, ale mimo wszystko to powinno być ogarniane przez wydawnictwo.
Zanim ktoś napisze że trzeba było przyjechać samemu to uprzedzam że gdyby wszyscy fani których interesuje to co Egmont ma do powiedzenia się zjawili to by się okazało że prezentacja byłby eventem biletowanym, a Ci którzy mieli okazję zadania pytania czy dwóch takiej okazji mogliby nie mieć.