Czy możecie z łaski swojej przestać go cytować (i mu odpisywać)? Co nie napiszecie, wie swoje i przez kolejną dekadę dalej będzie szerzył swoje schizy, nic z tym nie zrobicie. Ile razy można powtarzać, aby nie karmić trolla? Mam go w ignorowanych, a przez was i tak widzę te bzdury.
Dla rozważających zakup - bo Batman: Year One to genialny komiks - mam dodruk pierwszego DC Deluxe'a Roku pierwszego z 2017 roku. Sprawdziłem tę stronę i wszystkie prawe - nie ma ani tego, ani żadnego innego błędu, wszystko wydrukowane wzorowo (i są drobne różnice w tłumaczeniu). Najwyraźniej trafił się gorszy egzemplarz, albo partia przy ostatnim dodruku, ale to ewidentna wina drukarni, a nie wydawcy. Winą wydawcy nie jest też to, że tego nie zauważono, bo bądźmy szczerzy - trzeba być osobą chorą, uzbrojoną w lupę i szczerze nienawidzącą Egmont, aby to "przesunięcie" dostrzec. To powyżej bardziej wygląda jak efekt niewyraźnego zdjęcia niż problem z komiksem. Także nie zrażajcie się, wydanie DC Deluxe jest warte swojej ceny.