Nie wiem czy to dobre miejsce. Jeśli nie proszę o przeniesienie.
Ale takie pytanie do was - wiem, że pewnie większość z was już jest dogadana, ale jest jakieś spotkanie przed panelem Egmontu na MFKiG? Jeśli tak to dajcie znać, czy to tutaj czy w wiadomości prywatnej. Jako, że to moja pierwsza Łódź będzie zawsze raźniej z kimś z forum gdzie trochę wiadomości już się wymieniło, i miło poznać na żywo
To forum ma jednego admina + jednego moderatora i obaj mają wywalone przez większość czasu, więc nie sądzę aby ktoś ten post przeniósł... A ewidentnie powinien był trafić do wątku o tegorocznej edycji MFKiG, nie tutaj.
Spójrz na kogoś innego niż na czubek własnego nosa, serio.
Pisano mu to już z tysiąc razy. To niereformowalny psychol, odpuść.
Ostatnio z żoną zrobiliśmy sobie badania na wiek biologiczny. Traktuję to z przymrużeniem oka, ale wyszło że jestem 2 razy starszy od niej, mimo że kalendarzowo dzieli nas 12 dni.
Więc w moim przypadku czytanie komiksów nie chroni przed starością 😀
Miałem podobne badania w lutym - wyszły kiepsko. Wziąłem się za siebie (bieganie, trening siłowy, mocniejsze trzymanie się diety) i w pół roku zszedłem metabolicznie o 12 lat (7 mniej od żony, a jestem o 2 starszy)
Wracając do tematu - nie zastanawiam się nad tym, co Egmont szykuje na przyszły rok. Co będzie, to będzie. Przekonamy się już w przyszłą sobotę wieczorem. Liczę tylko, że mimo wtrącenia tej
Śmierci Supermana uda się do końca 2025 zamknąć
Ziemię Niczyją, bo obecna przerwa między tomami męczy okrutnie.