Chciałbym zauważyć że film dotyczył zapowiedzi. Wyraźnie napisałem co wyjdzie w 2023, a nie co już wyszło. Miałeś wątpliwości mogłeś sprawdzić, film był tu udostępniani. Wolałeś jedna oczywiście podważać moją wypowiedź, bo widać, że wiesz lepiej co miałem na myśli. Jak widać można było sprawdzić samemu. Dlatego będę tępił takie leniwe wypowiedzi.
Zabawne jest to że chciałem się podzielić kilkoma informacjami jakie dowiedziałem się na MFK wczoraj, ale zdecydowanie mnie zniechęciłeś do tego, a dotyczyło one jednej z pozycji Egmontu.
No i to jest problem tego forum, MIAŁEM WĄTPLIWOŚCI wiec zapytałem, grzecznie i spokojnie.
Tylko Ty, jak burak odpowiedziałeś (i nawet poleciałeś nie po tym o co zapytałem), ludzie ogarnijcie się. Jak Ci nie pasowało moje pytanie to mogłeś je zignorować/odesłać do filmiku.
To obraź się, naprawdę, może wtedy forum zyska jak Ty i paru innych stąd się wywali. Może przyjdą inni którzy nie będą tacy "mondży" i oświeceni i będzie można z nimi normalnie pogadać/podyskutować.