A ile było tych komiksów 180 stron po 40 ?? Jeden

Bierzesz jakąś skrajność i porównujesz sobie

Rzeczywistość jest taka, że te najtańsze co wcześniej kosztowały po 40 teraz kosztują po 50 i
średnio - słowo klucz te komiksy miały po 108-130 stron a nie 180.
Jakie te rozpadające komiksy były, bo coś nie przypominam sobie, chyba aż raz musiałem napisać

A gdzie ty masz porównywalne ceny, już pomijam jakość bo to jedno obok drugiego nie leżało, wziąłem pierwszy lepszy Marvel na miękko z zapowiedzi:
Avengers. Powrót Gwiezdnego Piętna. Tom 6 , który ma 112 stron za 50 zł okładkowej

a taki trejd amerykański to 16$ okładkowej wychodzi 70 - 40% więcej.
Amazing Spider-Man. 2099. Tom 7 - 50 zł do 18$ - 79 okładkowej - pawie 60% więcej
Amazing Spider-Man. Epic Collection. Każdy z każdym - 200, to nie wiem z czym mam porównać, wypadałoby z czymś o podobnej liczbie stron w twardej okładce, ale Marvel raczej nic takiego nie ma w tym formacie.
To popatrz jeszcze do tematy Muchy gdzie wstawiałem zdjęcia z różnicami w kolorach Astonishing X-men, gorszymi materiałami w Age of Apocalypse, zresztą tutaj też coś było przy Spidermanie czy Dardevilu oraz literówki przy Spectacularze od Muchy, także ten.
Średnio jestem przyzwyczajony do wydań z Turcji , możesz sobie poczytać w temacie o Omnibusach czy na Masterworks Message Board. Można powiedzieć, że ja narzekałem na te książki zanim to zaczęło być modne. Antari by ci potwierdził (bo strasznie narzekał na moje narzekanie

), ale coś się obraził, albo zamknęła go milicja skarbowa za przeniesienie firmy do Czech

bo przecież można normlanie przenieść i mieszkać dalej tutaj - firmy są, które to załatwiają
Także weź zrób jakiś reseach, bo tak to się tylko kompromitujesz.