Poza tytułami wymieninymi przez innych forumowiczów, to całkiem sporą listę sam bym uzbierał. Ale z takich głównnurtowych to:
Ghost Rider 2099 i Doom 2099, bo to najlepsze z tamtej linii,
Camelot 3000, bo to klasyka,
Klasyczni X-Men i kontynuacja zaczętych Epików,
Caped Crusader i Man od Steel plus ciąg dalszy,
Swamp Thing Bronze Age
cokolwiek Byrne'a, w tym jego autorskie tytuły.
To tak na szybko rzeczy, które mogliby wydać, ale pewnie za kilka lat najwcześniej. Jakbym miał więcej czasu to lista byłaby naprawdę długa. Dużo pozycji spoza Marvel/DC by tam było.
Ale jest jedna rzecz, która mnie trochę wkurza w zapowiedziach TK. Rozumiem, że nie dyskutuje on o rzeczach, na które nie ma podspianych umów, są niepewne itd. Ale brakuje mi jakiś ogólnych informacji o konkretnych seriach i tytułach. W sensie jeśli np. Knihgtfall się sprzeda, to planujemy NML, Caped Crusader czy coś innego. Albo że ten tytuł wogóle ich nie interesuje. Inni wydawcy potrafią rozmawiać z czytelnikami, mówić o swoich marzeniach wydawniczych, a TK tylko podaje suche fakty, rzuci żartem i tyle. Plus nieprofesjonalne prowadzenie spotkania przez moderatora. I tyle. Jakąż on to wyjawi tajemnicę mówiąc, że w najbliższej 5-latce chcieliby pójść takim a takim szlakiem z danym tytułem, ale wszystko zależy od sprzedaży, dostępności materiałów itd. A tu nic. Dobra, kończę marudzenie.