Powiem tak - jeżeli nadal będzie opowiadał takie bzdury, to skontaktuję się z odpowiednimi organami odnośnie pomawiania mnie, Egmontu i jeszcze kilku innych polskich wydawnictw. Ciekawe, czy wówczas będziesz takim kozakiem?
Sięgnąłeś dna. Szkoda, że po moim eot z tobą, więc nie będę kopał leżącego, ale wiedz tylko, że zrobiłeś mi dzień. Podobnie jak z tym Walking Dead - nie zrozumiałeś kontekstu - piłem do tego, że oceniasz rynek przez pryzmat zawieszonych serii. Chyba nie sądzisz, że mógłbym kiedykolwiek pomylić nazwę zacnego wydawnictwa od przerywania serii po 27 tomach na 5 przed końcem. Prędzej pomylę wódkę z winem niż byczka ze edżmontę.
Kończąc tę nierówną batalię, przepraszam wszystkich znudzonych i radefa za to, że uznałem cię za stabilnego psychicznie na tyle, by nie otrzymywać gróźb interwencji policji forumowej. Następnym razem ostrzegaj, że jesteś zbyt delikatny na argumenty w dyskusji, będę przytakiwał, nie chcę mieć nikogo na sumieniu. Wszystko ok, Czesi mieli od zawsze gówniany rynek, Egmont jest super, a Brian Michael Brubaker napisał Thorgala, stary, cokolwiek. eot