Trochę tego dobra jest, ale faktycznie jakby mniej niż w poprzednich latach. Cieszy nadgonienie Ultimate Spider-Man, kontynuacja X-Men Punkty zwrotne, no i kolejne tomy zaczętych serii z Marvel Fresh. Fajnie, że kontynuują Hellblazera no i Invisibles, co jest dla mnie oczekiwaniem roku

Punisher lat 80 to nie dla mnie - nie jestem mega fanem tej postaci, to co wychodzi obecnie (MAX i MK) wystarczy w zupełności, nie mniej cieszę się szczęściem innych

Tylko jeden Limited i to z DC, zastanowię się nad kupnem (czyt. zobaczymy co będzie z ceną). Zwłaszcza, że jak to taki składak, których za bardzo nie lubię (wielki komiks o niczym?)
Stan przyszłości nie będzie raczej kolejny etap jak Uniwersum DC, gdyż jest to kilka serii (zebrane u nas w tomy), które ukazywały się po Death Metal i które szybko się skończyło. Po czym Uniwersum szybko wróciło do normy.
Czy to w ogóle jest warte kupowania? Jeżeli to był taki trochę eksperyment (coś jak seryjny elseworld) to chyba sobie daruję, chyba że się to jakoś wybitnie wybija na tle pozostałych serii.
Kilka pytań do obeznanych:
DC Pokolenia - to jakieś przejście do Future State?
Nieskończona granica - event w ramach Future State?
Czemu Tom 15 serii Flash z Odrodzenia nie ma znaczka ostatni tom? Coś było dalej w ramach tej linii?