Oj dzięki Ci wielkie Hatchette że wznowiłeś HUSH, bo na niego czekałem tyle lat, bo Egmont nie wznawiał. Oj, najwspanialsze EAGLEMOS, czy to prawda że Egmont zablokował Wam KINGDOME COME? Czekałem na wasze wydanie w najbardziej właściwym formacie, Wasz Kryzys Tożsamości był MEGA, szkoda że Egmont go wydał wcześniej w innym formacie i za tańsze pieniądze. I to nic że Wasze komiksy jakoś dziwnie pachniały 
I czym to co piszesz (i niektóre osoby tutaj czy w innych wątkach) różni się od tego co wypisuje "druga strona"? To i to komiks, jasne jedno wydanie lepsze a drugie gorsze, ale raczej tak być powinno...
"Na bezrybiu i rak ryba", a teraz od tego dobrobytu to się w dudach poprzewracało

A wg Was, TK czymś zaskoczył?
Na pewno coś będzie później istotnego, o ile te pozycje już zapowiedziane są ciekawe i "koszyk" mogą zapełnić, tak nie ma (w moim subiektywnym odczuciu) jeszcze głównych punktów programu

PS. inna dygresja - przypomniały mi się dyskusje (jeszcze z gildii) o tym jak HC są drogie i przydałyby się tańsze alternatywy np. w SC, teraz widzę HC będzie tą "tańszą alternatywą" (nie wiem czy się cieszyć czy smucić).