0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Chyba pierwszy raz ktoś się cieszy że ma mniej za tą samą cenę
No i bardzo fajnie, że jest stara cena. Dobrze, że udało nam się zwrócić uwagę na ten błąd tak szybko i za dużo ludzi nie kupiło na sklepie towaru w złej cenie. To jednak dokończę tę serię, bo jak na współczesnego Marvela to ta seria mi się podoba.
Dobrze, że udało nam się zwrócić uwagę na ten błąd tak szybko i za dużo ludzi nie kupiło na sklepie towaru w złej cenie.
Uwagę to ja już zwróciłem 4 dni temu https://forum.komikspec.pl/dzial-ogolny/egmont-2019/msg13709/#msg13709 i wtedy gluta wysłała zapytanie. Cały ten syf wczoraj był niepotrzebny. Ale przynajmniej sobie ponarzekałeś na SC Old Man Logan całkiem spoko.
Sam TK o tym powiedział naszemu Majkelusowi na MFKiG (jest na YT) Jeszcze tylko 16 dni do katalogu
Ktoś zorientowany w temacie może napisać co robi Egmont z Sin City? Dodruk 1 i 3, podczas gdy 2 niedostępna.
Planujemy również wznowienia dawno wyczerpanych komiksów, m.in. (...) „Sin City” Franka Millera
Egmont decyzją przedstawicieli Grupy Ambasad, Delegatur i Instytucji Frankofońskich (GADIF) w Polsce zostało wyróżnione Nagrodą GADIF 2019.