Autor Wątek: Crowdfunding  (Przeczytany 76715 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

brvk

• Gość
Odp: Crowdfunding
« Odpowiedź #75 dnia: Wt, 03 Listopad 2020, 22:31:05 »
Mr.Silence na razie tylko w takich dwóch wersjach:

Spoiler: PokażUkryj

Wrys i podpis jest w opisie do wersji alternatywnej, w wersji zwykłej tylko podpis.

Nie widzę nigdzie wzoru na koszulkę. Pewnue jeszcze nie ustalona.

Życzę wielkiego powodzenia, oby zbiórka przekroczyła najśmielsze oczekiwania.

Offline turucorp

« Odpowiedź #76 dnia: Wt, 03 Listopad 2020, 22:40:08 »
Wrys jest przy jakiej opcji? Bo jest tylko w opisie, a nie ma w opcjach do wyboru. Przy jednej z opcji za 300 zł opis się kończy przecinkiem, więc może tam miał być wrys?

Wrys jest w opisie okładki limitowanej, no i skoro się tam pojawił, to niech już będzie ;)
W takim razie, wyd. regularne - autograf, limitowane - wrys.
BTW, nie wiem czy to widać, ale tam jest również oferta „hurtowa”, za 300 pln pięć sztuk (bez autografu i wrysu), to nie jest tylko oferta dla sklepów  8)
Nieograniczona tolerancja prowadzi do zaniku tolerancji. Rozszerzenie nieograniczonej tolerancji na tych, którzy są nietolerancyjni, jeśli nie jesteśmy gotowi bronić tolerancyjnego społeczeństwa przed atakiem nietolerancyjnych, to tolerancyjni zostaną zniszczeni, a wraz z nimi tolerancja.

Offline Szekak

« Odpowiedź #77 dnia: Wt, 03 Listopad 2020, 22:53:43 »
Ja bym dziabnął z wrysem chętnie, ale ta okładka alternatywna jest okropna, a podstawowa imo bardzo dobra. I weź tu bądź mądry...
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline turucorp

« Odpowiedź #78 dnia: Wt, 03 Listopad 2020, 23:04:54 »
Ja bym dziabnął z wrysem chętnie, ale ta okładka alternatywna jest okropna, a podstawowa imo bardzo dobra. I weź tu bądź mądry...
Nie marudź, najwyżej poczekaj chwilę. Na tym etapie wszystko można zmieniać w zamówieniu, a okładkę limitowaną wrzucimy w wersji rzeczywistej, to się jeszcze zastanowisz ;)
Proszę, lik na FB do alternatywnej okładki:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=10224069686999643&set=a.1868945933064
« Ostatnia zmiana: Wt, 03 Listopad 2020, 23:18:56 wysłana przez turucorp »
Nieograniczona tolerancja prowadzi do zaniku tolerancji. Rozszerzenie nieograniczonej tolerancji na tych, którzy są nietolerancyjni, jeśli nie jesteśmy gotowi bronić tolerancyjnego społeczeństwa przed atakiem nietolerancyjnych, to tolerancyjni zostaną zniszczeni, a wraz z nimi tolerancja.

ramirez82

• Gość
« Odpowiedź #79 dnia: Wt, 03 Listopad 2020, 23:29:44 »
A wziąłem alternatywną, niech będzie moja strata 8) Ta czerwień do mnie przemawia.

Online Leyek

« Odpowiedź #80 dnia: Wt, 03 Listopad 2020, 23:36:22 »
Żadna okładka nie wywołuje efektu wow, ale obie są ok. Nie rozumiem w sumie co tak przeżywacie, na półce przecież i tak widać grzbiet :) a okładkę ogląda się z 10 sekund. Lepiej chyba mieć wrys (i gorszą dla kogoś okładkę) niż bez wrysu i lepszą okładkę. Wrysem się pochowalić można nawet przed kimś (+ cieszyć się tym, że go ma i przez to wyjątkowy egzemparz), a okładką to chyba już nie :)

Zaszalałem i wziąłem oprócz albumu z alternatywną okładką jeszcze 2 oryginalne grafiki z kart tarota (kilka jest świetnych). Ciekawe jaki rozmiar mają.

Offline turucorp

« Odpowiedź #81 dnia: Wt, 03 Listopad 2020, 23:49:04 »
Żadna okładka nie wywołuje efektu wow, ale obie są ok.
Chociaż jeden rozsądny.
W wersji regularnej na pierwszym planie jest onanizujący się Pan Burmistrz, w wersji limitowanej skrzydlaty Donald Trump (czyli poszedł do nieba) nie wiem na jaki efekt wow ktokolwiek liczył, zrobiłem je jak zwykle, po swojemu :P
Karty wydrukowane są w rozmiarze 8x12 cm
Oryginały są wykonane na kartkach z notesu Moleskine, papier bezkwasowy, lekko żółty, o rozmiarze bodaj 21x13
« Ostatnia zmiana: Wt, 03 Listopad 2020, 23:57:27 wysłana przez turucorp »

Offline kenji

« Odpowiedź #82 dnia: Śr, 04 Listopad 2020, 00:05:53 »
Zakup dokonany.

Powodzenia i aby Cię ręka turucorpie rozbolała od takiej ilości wrysow i podpisów

Offline turucorp

« Odpowiedź #83 dnia: Śr, 04 Listopad 2020, 00:17:33 »
Powodzenia i aby Cię ręka turucorpie rozbolała od takiej ilości wrysow i podpisów

Dzięki, przy tym albumie to jeszcze spoko, ale przy zeszytach W7 będę wypisywał w każdym imienną dedykację, tam będzie masakra :o

Offline vision2001

« Odpowiedź #84 dnia: Pt, 06 Listopad 2020, 12:26:32 »
BTW, nie wiem czy to widać, ale tam jest również oferta „hurtowa”, za 300 pln pięć sztuk (bez autografu i wrysu), to nie jest tylko oferta dla sklepów  8)
Dobra. Wrzucam też tutaj: zbieram 4 chętne osoby na wspólne zamówienie "Fastnachtspiel" z opcją "dla sklepów".
I albo z odbiorem ode mnie w Warszawie (Bemowo, okolice Lazurowej) lub możemy pomyśleć nad wysyłką (paczkomaty chodzą chyba teraz nawet za 9,99). Jakby co, to zapraszam na prv.

Offline marcing

« Odpowiedź #85 dnia: Cz, 12 Listopad 2020, 11:43:57 »
Nowa zbiórka na wspieram.to - komiks "Wolfhunt. Zguba" Mateusza Michnowicza.

"historia będącą zalążkiem serii osadzonej w klimacie urban fantasy, której akcja rozgrywa się w południowo-wschodniej Polsce w czasach współczesnych. Akcja przedstawiona jest z perspektywy wilkołaczycy - Leokadii "Lei" Szykut - która w ramach tytułowej Inicjatywy WOLFHUNT pracuje dla Policji jako tropicielka osób zaginionych".

https://wspieram.to/wolfhuntkomiks

Offline celtic

« Odpowiedź #86 dnia: Nd, 15 Listopad 2020, 19:20:21 »
Zostało 28 godzin

https://wspieram.to/wladek
Trzy Cienie - 10/10
Opowieści z czasów Kobry -8/10
Twierdzi Pereira -10/10
Bezprawie - 7/10
Locke & Key #1-6 - 9/10
Niezwyciężony - 7/10

Offline muaddib

« Odpowiedź #88 dnia: Cz, 19 Listopad 2020, 18:49:46 »
Fastnachspiel przekroczył próg 15k, więc będzie zawierał galerię Miejskiego Tarota.

Offline vision2001

« Odpowiedź #89 dnia: Pn, 15 Luty 2021, 11:44:39 »
Zaczęła się zbiórka na drugi zeszyt serii W.E.
https://wspieram.to/we2

Wsparłem jedyneczkę. Przeczytałem i z całym sercem polecam ten tytuł. Fajnie napisany scenariusz, super retrospekcje, a w dodatku coś innego niż rzeczy tworzone przez samego Huberta Ronka. Wciągnęło mnie od pierwszej strony i mam nadzieję, że poznawane kolejne odsłony tej będą wciągać tak samo!

Tu możecie podejrzeć jak wyglądał jeden z "bogatszych" zestawów z poprzedniej zbiórki:
https://forum.komikspec.pl/nasze-komiksowe-kolekcje/nowy-nabytek-zakupowy/msg118614/#msg118614