Autor Wątek: Crowdfunding  (Przeczytany 61155 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline GoNzO

Odp: Crowdfunding
« Odpowiedź #315 dnia: Nd, 05 Maj 2024, 13:01:07 »
Ruszyła zbiórka na 2 integral Wydziału 7 w wersji anglojęzycznej:

https://www.kickstarter.com/projects/ghostislandcomic/section-vii-cases-of-the-strange-and-unnatural-season-2

Co my jakieś parszywe. że nie mamy zbiorczaka?

Offline Death

« Odpowiedź #316 dnia: Nd, 05 Maj 2024, 13:03:01 »
Bo u nas to byłby koniec serii. Wszyscy czekaliby na integrale i nikt by nie kupował na bieżąco zeszytów. I koniec. Game Over. :)

Offline Lyricstof

People are like the sea, sometimes gentle and friendly, sometimes stormy and treacherous. First of all, it's just water.

Offline Alexandrus888

« Odpowiedź #318 dnia: Nd, 05 Maj 2024, 15:25:03 »
Ale to dopiero "coming soon". Długo już tak wisi. Miało być tydzień po PFSK i jakoś chyba nie wyszło.

Offline Lyricstof

« Odpowiedź #319 dnia: Nd, 05 Maj 2024, 15:31:40 »
Info z wczoraj, zdaje się...

Jak tam majówka? 🔥👀
Bo my grillujemy coś specjalnego:
👉 Otóż niebawem ruszamy z trzecią i finałową częścią naszego komiksu (sam rysowałem!) o kosmicznych wikingach. ⚔️🚀💥 Tworzyliśmy tą zwariowaną serię przez trzy lata (!) 😱
Cała saga dostępna również w języku 🇵🇱 polskim: ponad 100 stron, miecze, topory… i blastery! Intryga, humor, akcja i raptory - czego tu nie ma!
Inspirowane popkulturą (Samuraj Jack, Star Wars, Adventure Time i inne) oraz ciężkimi brzmieniami spod znaku Viking Metal & Stoner Doom.
Kliknij tu:
https://www.kickstarter.com/.../battle-code-ragnarok-01...
*Komiksy będą dostępne w opcji preorder na Kickstarterze. Przewidziane extra limitowane itemy dla osób biorących udział w kampanii. A dla pierwszych wspierających: specjalne promo -30% 💚 polecam serdecznie!
Koniec bloku reklamowego.
Z góry dzięki za każde udostępnienie 🤘
*Rysunki: no ja
Scenariusz: Adrian Liput
Wydawane pod szyldem: Yelly.studio
People are like the sea, sometimes gentle and friendly, sometimes stormy and treacherous. First of all, it's just water.

Offline starcek

« Odpowiedź #320 dnia: Nd, 05 Maj 2024, 16:25:45 »
Bo u nas to byłby koniec serii. Wszyscy czekaliby na integrale i nikt by nie kupował na bieżąco zeszytów. I koniec. Game Over. :)

I pewnie dlatego Ongrys też nie wchodzi w kolejne integrale Żbika.
Za każdym razem, gdy ktoś napisze: 80-ych, 70-tych, 60.tych, '50tych - pies sra na chodniku w Tychach.

Offline martinus100

« Odpowiedź #321 dnia: Nd, 05 Maj 2024, 18:43:32 »
Ja mam odwrotnie. Chętnie kupiłbym zbiorcze a z zeszytach nie kupię.

Offline misiokles

« Odpowiedź #322 dnia: Nd, 05 Maj 2024, 20:17:08 »
I pewnie dlatego Ongrys też nie wchodzi w kolejne integrale Żbika.

Chyba tylko amerykańskie zbiorczaki wychodzą 'tuż zaraz'. Integrale europejskich komiksów (mam na myśli głównie frankofony) mają sporego laga po regularnych tomach, zapewne z takich samych powodów co w Polsce.

Offline starcek

« Odpowiedź #323 dnia: Nd, 05 Maj 2024, 21:42:27 »
Choć Ongrys, niemal jak za Oceanem, trochę ratuje słupki wariantowymi okładkami. ;-)
Za każdym razem, gdy ktoś napisze: 80-ych, 70-tych, 60.tych, '50tych - pies sra na chodniku w Tychach.

Offline michał81

« Odpowiedź #324 dnia: Nd, 05 Maj 2024, 21:55:11 »
Ja mam odwrotnie. Chętnie kupiłbym zbiorcze a z zeszytach nie kupię.
zawsze możesz kupić angielskie zbiorcze wydanie, atom ma 1 tom w swojej ofercie

Offline Alexandrus888

« Odpowiedź #325 dnia: Pn, 06 Maj 2024, 19:54:51 »
Raport z akcji które śledzę:
Łukasz Godlewski odblokował deep lore w Czarnym sercu i by to uczcić dorzucił nową nagrodę - koszulkę:

Droga, jak... no droga... ale mi się mega podoba!

PCA przekroczyło 200%

Duża RADOŚĆ: braknie 7,5K do celu (4h do końca)

Offline Alexandrus888

« Odpowiedź #326 dnia: Śr, 29 Maj 2024, 09:07:52 »
- A888 do Bazy, jak sytułacja?
- A888, tu Baza. Kosmo Viking wystartował, powtarzam, Kosmo Viking wystartował!
- No kur** wreszcie!
- I leci jak poje****. 350% planu w 24h.
- Roger, Baza. Bez odbioru.

- A888 do KS, Kawaleria w drodze. Potrzebny burster. Dawajcie co macie.
- ...
- KS, tu A888, powtarzam, potrzebne wsparcie.
- ...
- KS, kur**, odbiór, śpicie tam?

Offline Leyek

« Odpowiedź #327 dnia: Nd, 02 Czerwiec 2024, 12:35:56 »
Ostatnie 2 dni zbiórki na Czarne serce Łukasza Godlewskiego. W ostatnim czasie doszły takie nagrody jak ręcznie malowana rzeźba czy obraz. Ja polecam oryginalne prace lub nagrodę w postaci rysunku dowolnie wybranego potwora w formacie A4 (jest też opccja . Dostępne też cały czas są przez niektórych tutaj ubóstwiane blanki ;)

https://www.kickstarter.com/projects/godlewskiart/black-heart-horror-comic-book/

Offline starcek

« Odpowiedź #328 dnia: Pn, 03 Czerwiec 2024, 10:06:20 »
Nie widzę, czy ktoś zamieszczał, ale przy wpłacie powyżej 100 zł można otrzymać komiks Trylogia wg. H. Sienkiewicza w komiksie gazetowym.

https://zrzutka.pl/xackad

Są też namiary do kontaktu bezpośredniego na stronie zrzutki, a jesli ktoś będzie w weekend na imprezie w Krakowie, to komiks będzie można tam kupić, bo już jest wydrukowany.

Offline Szekak

« Odpowiedź #329 dnia: Wt, 11 Czerwiec 2024, 11:19:04 »
5 godzin do końca zbiórki na grę karcianą Thorgal! Z opinii wynika, że to bardzo fajna karcianka, więc zachęcam do wsparcia.

https://www.kickstarter.com/projects/1305472839/thorgal-the-card-game-0
Piękno jest w oczach patrzącego.