Tak, miałem zarysowaną stronę zapowiedzi (wstępnie w formie krótkich artykułów, potem prosta tabelka z datami), ale na razie ukryłem bo nie mam czasu dodawać tam wpisów. Myślę aby zrobić to tak, że użytkownicy mogliby zgłaszać zapowiedzi, a moderatorzy tylko sprawdzaliby poprawność i aktywowali. Można by było podglądać wpisy potwierdzone i niepotwierdzone. Potem jak już komiks się ukaże mógłbym robić odnośniki do konkretnych stron.
Problem jest taki, że daty zapowiedzi często się zmieniają, ogólnie to dane, o które trzeba dbać na bieżąco, a to sporo roboty. Ale nie pogrzebałem pomysłu całkowicie. Przydałaby się taka storna, kiedyś chyba do tego wrócę...
Dodawanie zapowiedzi w formie wpisów w głównej bazie (często bez obrazków, bez opisów), zanim ukażą się na stronach wydawcy ze zdjęciem i opisem raczej odpada. Mam wrażenie, że to niepotrzebny bałagan średnio potwierdzonych informacji.
Tutaj znajduje się aktualnie strona z zapowiedziami (aktualnie nieutrzymywana):
https://comicgang.com/articles/Edit: Taurus dodany do bazy, 2 dni roboty

. Teraz zabieram się za to, czego najbardziej się boję - Egmont, skatalogowanie takiego np. Thorgala...
Różnicą bazy comicgang.com od innych jest to, że serie są faktycznie seriami, nie pakuję do takiego np. Zbira w jednej serii wydań Taurusa i zbiorczych od Non Stop Comics, to są 2 oddzielne serie wydawnicze w moim odczuciu i będzie to owocować fajnymi funkcjami w przyszłości

. Podobnie jak taka seria "Batman" na Gilgii, nie ma sensu, śmietnik, do tego służy wyszukiwanie... Dlatego tworzenie bazy tyle trwa, ale myślę, że warto

.