Znalazłem mały błąd kosmetyczny: mam dodane 3 tomy Tytusopedii do koszyka. Część sklepów (np. czytam.pl, tezeusz.pl) ma ucięte pierwsze litery - są schowane pod belką wyszukiwania.
Przy okazji - dałoby się zrobić filtr na sklepy w koszyku? Np. ceneo.pl czasem przekierowuje do innych komiksów + samo w sobie jest przerzutką do innych sklepów - chciałbym nie widzieć go w koszyku, tak samo Allegro. Bardzo fajnie by było gdybym też mógł ułożyć sklepy w wybranej kolejności. A ideał to wylistowanie w jakim sklepie dany komiks ma największy rabat na poziomie kolekcji. Przebicie ideału to wybór sklepu domyślnego i podanie w kolekcji jaka jest różnica (w pln i %) w stosunku do najniższej ceny (z możliwością wykluczenia części sklepów).
Może przykład praktyczny, by było wiadomo po co mi to i na co: W czwartek rusza na Gildii preorder SL w cenie 115zł. Chcę mieć darmową dostawę, ale nie przepłacać za dodatkowe komiksy. Zawężam więc wybór sklepów do tych, z których jestem skłonny kupować komiksy; oznaczam Gildię jako sklep domyślny. Następnie wybieram te pozycje które w gildii są najtańsze, jeżeli wciąż braknie do 299zł, wybieram jeszcze te których ∆(Gildia;najniższa) jest akceptowalne. Dodaje do koszyka na CG. Gildia zajmuje pierwszą kolumnę, a ja widzę co się opłaca, a co nie.